fbpx

Heb je een vraag? Graag je verhaal delen? Of gewoon een leuke tip die je met ons wil delen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij antwoorden écht snel terug! 


Benieuwd waar #SheDIDIT haar sporen achterlaat? Bekijk hiernaast enkele media-vermeldingen. Heb je ons ergens anders gespot, laat het ons hierboven weten!

AVS Nieuws 2019
AVS Nieuws brengt je elke dag het laatste regionale nieuws uit o.a. omgeving Gent. Zij kwamen op het Slotevent even met de studenten praten omtrent het Design Your Business game. 
Bossy Magazine 2019

Bossy is een online platform én fysiek magazine voor ondernemende vrouwen (en hun mannen). Ze brengen inspiratie voor het leven op en naast de werkvloer. Ze gingen aan de praat met enkele #SheDIDIT teamleden!  

Socious Magazine 2019

Socius is het steunpunt voor sociaal-cultureel volwassenenwerk. Ze ijveren voor een democratische, inclusieve, solidaire en duurzame samenleving. Om dit te realiseren brengen ze projecten en organisaties in beeld die hieraan toevoegen zoals #SheDIDIT. In het interview komen de projectmedewerkers aan het woord en vertellen ze waarom #SheDIDIT, #SheDIDIT is. Lees p. 25 tot en met 31!

Charlie Magazine 2019

Charlie Magazine is een uitdagend en taboeloos online magazine met een vrouwelijke blik op de wereld. Zij spraken met de projectmedewerkers en vroegen achter het waarom van #SheDIDIT. 

Markantmag 2018

Markant vzw is één van de organisaties die #SheDIDIT uit de grond heeft gestampt. Ook zij lieten aan hun publiek weten hoe dit gebeurde en het belangrijkste: waarom.

Nieuwsblad 2018

Het Nieuwsblad sprak met één van de #SheDIDIT teamleden om het belang van #SheDIDIT te achterhalen. Het resultaat? voor elke Ann bestaat er wel een Yasmina. 

StampMedia 2018

Een artikel geschreven door Zoë Nassel en Zara Vynck voor StampMedia over het lanceringsevent van #SheDIDIT. Mét enkele getuigenissen van aanwezigen!

Gazet van Antwerpen 2018

Een artikel geschreven door Christoff Willox voor Gazet van Antwerpen. Een kijk achter de schermen van de organisatie. Je leert het kernteam kennen en waarom + hoe #SheDIDIT in samenwerking met drie organisaties tot is gekomen.

MEET THE TEAM!

Wie zit er achter #SheDIDIT? 

Lien Warmenbol
Projectcoördinator
Markant 

Katia Krivoruchko
Projectmedewerker 
Markant 

Yasmia Setta
Projectcoördinator
Muslinked 

Siham Zarkan
Projectmedewerker 
Muslinked 

Khadija Rejdy
Projectmedewerker 

Karijn Bonne
Onderzoeker
Arteveldehogeschool

X