Skip to content Skip to footer
Youthpreneurs: 10 zondagen in Antwerpen

Youthpreneurs: 10 zondagen in Antwerpen

Je investeert 10 zondagen in het uitwerken van je ondernemingsplan. Een workshop duurt 3h, een deel theorie en deel praktijk. Op het einde pitch je voor een jury. Inhoudelijk kan je je plan beter en sterker uitbouwen, meer feedbackmomenten,…

👉🏼 Wat staat er op de planning?
Planning coming soon

🤓 Praktische info
— Elke zondag, 10 wekenlang
— Elke keer van 12h tot 15h
— Statiestraat 5, 2600 Berchem

✨ Over Youthpreneurs
#SheDIDIT Youthpreneurs is een vrijetijdsprogramma voor jonge dames met diverse culturele roots (15 tot 28 jaar) met een ondernemersdroom. Het zijn jongeren die hun talenten, passies en skills inzetten om hun eigen toekomst te bepalen. Wat eerst onmogelijk leek wordt een plan. Wij laten dromers nadenken.

De groepsprogramma’s zijn ofwel een driedaagse, een week durende bootcamp of een 10 wekentraject. Thema’s zoals mindset, conceptontwikkeling, financiën, marketing & branding,.. komen aan bod die jongeren in de praktijk gebruiken. Wij gaan voor doeners. Ondernemen is ook vertrouwen op jezelf en je skills. Daarom hechten we veel belang aan de persoonlijke groei van de jongeren, dat ze trots zijn op hun eigen kunnen & zijn. En vooral eindigen met enorm veel zelfvertrouwen en durf.

 

📅 When

01-10-23 @ 12:00 to
19-11-23 @ 16:00