Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

WOW: Women Of the World

Women Of the World is je wekelijkse dosis aan vrouwelijk nieuws van over de hele wereld. In deze reeks lichten we verhalen uit over vrouwen die een impact hebben gemaakt. Een droom die nu de realiteit is, hindernissen die levenslessen zijn geworden of gewoonweg unieke manieren van vrouw zijn.

Het gaat over zij die aanwezig zijn. Vrouwen die veranderingen teweegbrengen in een sector, een maatschappij of een werelddeel. En stap voor stap veranderingen teweeg brachten. Het gaat over het delen van iemands ervaring met een community, er inspiratie uithalen. Met all the women of the world.

In deze editie leggen we uit waarom wij #womensupportingwomen oh zo belangrijk vinden.

Het zien van andere succesvolle vrouwen kan soms intimiderend zijn. Dit is een concept dat in ons is gestampt. Bepaalde onderzoeken hebben aangetoond dat het steunen van andere vrouwen, echter een positief effect heeft. Je merkt op professioneel en persoonlijk vlak een verandering. De meest opvallende verandering is dat je een meer positievere ingesteldheid hebt.

Een generatie van sterke vrouwen moeten elkaar te steunen. Het is deze mindset dat de nieuwe norm moet worden. Want waarom zou je andere vrouwen afbreken als je elkaar kan opbouwen, én samen hoger kan geraken.

Ook is het geven van complimenten belangrijk. Het is voor vrouwen niet altijd even gemakkelijk om te ondernemen. Het geven van words of encouragement of andere motiverende woorden kunnen al veel doen. Je erkent haar struggles, passie en obstakels. Op hetzelfde moment steun je haar om verder te gaan. So, just do it.

Meer WOW?

Benieuwd naar meer verhalen over Women Of the World? Bekijk de vorige edities:

  • #1 over waarom Women Of the World belangrijk is
  • #2 over vrouwen die hun invloedrijke positie gebruiken om opmerkelijke veranderingen door te voeren.
  • #3 over moederdag

Leave a comment