fbpx

Women Of the World is je wekelijkse dosis aan vrouwelijk nieuws van over de hele wereld. In deze reeks lichten we verhalen uit over vrouwen die een impact hebben gemaakt. Een droom die nu de realiteit is, hindernissen die levenslessen zijn geworden of gewoonweg unieke manieren van vrouw zijn.

De verhalen gaan niet over ‘het eerst willen zijn’, maar simpelweg aanwezig zijn in een sector, een maatschappij of werelddeel. En stap voor stap veranderingen teweeg brachten. Het gaat over het delen van iemands ervaring met een community, er inspiratie uithalen. Met all the women of the world.

In deze editie benadrukken we het belang van #womensupportingwomen. Waarom wij deze hashtag meer dan een gewone hashtag vinden.

Andere succesvolle vrouwen zien is soms intimiderend. Bepaalde onderzoeken wijzen uit dat oprecht blij zijn voor succesvolle vrouwen een positief effect heeft op mensen. In andere woorden: als jij vrouwen steunt, dan word jij er gelukkiger van. Ook op professioneel en persoonlijke vlak zal je veranderingen zien. Een meer positieve mindset zeg maar.

Je weet maar nooit welke kansen #womensupportingwomen met zich meebrengen. Je kan misschien een nieuw carrièrepad kiezen, geïnspireerd raken of invloedrijke mensen ontmoeten. Alle deuren worden geopend wanneer je je vasthoudt aan deze hashtag.

In de onderstaande beelden geven we het concept van #womensupportingwomen een creatief luik via poëzie en kunst.

Daarom #SheDIDIT creëert een community dat positief, inspirerend en motiverend is. Het is altijd samen, nooit alleen. Samen bereiken we véél meer, dus daarom #womensupportingwomen. Ook gebruiken we niet voor niets de hashtag bij onze socialemediaberichten. Wij hechten er groot belang aan om deze boodschap de wereld in te sturen. Hoe diverser onze community, hoe beter!

Meer WOW?
Benieuwd naar meer verhalen over Women Of the World? Bekijk de vorige edities:

  • #1 over waarom Women Of the World belangrijk is
  • #2 over vrouwen die hun invloedrijke positie gebruiken om opmerkelijke veranderingen door te voeren.
  • #3 over moederdag
Spread the message!
X