Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Youthpreneurs: 3 daagse OKAN | Dins. 23 juli tot dond. 25 juli

Youthpreneurs: 3 daagse OKAN | Dins. 23 juli tot dond. 25 juli

#SheDIDIT Youthpreneurs is een gratis traject dat jonge dames tussen de 15 en 30 jaar met diverse culturele roots ondersteunt in het uitwerken van een ondernemingsconcept. Van dromers naar doeners, dat is ons doel. Je krijgt de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen, nieuwe skills te leren en ondernemende kennis op te doen. En dat onder professionele begeleiding! We beginnen van nul en gaan van (g)een idee naar een ondernemingsconcept.

Een driedaags programma voor OKAN-studenten en nieuwkomers die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap. Op een laagdrempelige manier leren ze ondernemen, andere ambitieuze jongeren kennen (en oefenen ze hun Nederlands). We vertrekken vanuit jouw talenten, passies en interesses en eindigen met een ondernemingsidee. Begeleiders zijn ook welkom om deel te nemen indien de jongeren hier nood aan hebben.

🤓 HET PROGRAMMA

Zodra je je hebt ingeschreven, ontmoet je jouw coach via een ontmoetingsgesprek. Een one-on-one gesprek om jou te leren kennen en ervoor te zorgen dat jij jouw doelen kan halen tijdens/na het traject. Daarna begint het traject:

1. Dinsdag 23 juli: Kennismaking & Conceptontwikkeling
2. Woensdag 24 juli: Business Model Canvas & Klanten
3. Donderdag 25 juli: Marketing & Branding + Presenteren

💡PRAKTISCHE INFO

— Het traject begint op maandag 22 juli en eindigt op woensdag 24 juli.
— Je wordt elke dag verwacht van 10h tot 16h bij #SheHQ, Statiestraat 5, 2600 Berchem.
— De dag wordt verdeeld in deel theorie en deel praktijk.
— Je voorziet zelf een lunchpakket.

 

📅 When

22-07-24 @ 10:00 to
24-07-24 @ 16:00