Skip to content Skip to footer

Let’s make magic together

Steun ons

In onze missie om een inclusieve ruimte te creëren voor diverse bedrijven die in handen zijn van vrouwen, kun ook jij het verschil maken. Maak verandering mogelijk door ons werk te steunen met donaties. Neem vandaag nog deel aan de positieve verandering. Je kunt rechtstreeks doneren op onze ING-rekening via BE30 3630 9940 2711 of kies een van de opties hieronder: our ING-account via BE30 3630 9940 2711 or choose one of options below: 

#SheFUND is ons renteloze leningensysteem voor diverse vrouwelijke oprichters. Uw donaties creëren een impact door deze oprichters te ondersteunen bij het laten groeien of uitbreiden van hun bedrijf. Meer over #SheFUND hier. here.

Goodgift maakt het mensen gemakkelijk om aan goede doelen te doneren en 'nutteloze' cadeaus te minimaliseren. Een donatie wordt gezien als een cadeaubon die je aan een geliefde geeft zodat hij of zij het goede doel van hun voorkeur kan kiezen. Het is ook een echt cadeau.

Better app is een solidariteitsabonnement om initiatieven te steunen die beter doen of impact creëren. Elke maand worden nieuwe organisaties geïntroduceerd in de app en jij kiest op basis van jouw doelen wie je wilt steunen.

Enkele van onze sponsors 

Samenwerken

#SheDIDIT slaat een brug tussen gender, ondernemerschap, jongeren en diversiteit & inclusie. Verschillende stukken aan het werk om de droom van een inclusieve, meer diverse wereld van vrouwelijk ondernemerschap waar te maken. We hebben een uniek perspectief gekregen op onderwerpen die ons motiveren om onze expertise met anderen te delen. Ons team is beschikbaar voor het geven van verschillende workshops/keynotes of het deelnemen aan een panel, zoals:

  • Hoe werken in een divers team
  • Culturele gevoeligheid in ondernemerschap
  • Een inleiding tot inclusief ondernemerschap
  • Andere: we staan altijd open voor een gepersonaliseerde workshop

Als je meer bewustzijn wilt creëren in je bedrijf, of geïnteresseerd bent in onze intersectionaliteit, of als je voor een school werkt en je leerlingen wilt onderwijzen, neem dan contact met ons op via hello@shedidit.be!

Thomas More students

KBC Inspiration Nights in Flanders

STEBO vzw

Arteveldehogeschool

Phone

Lien Warmenbol (Founder & Director)+324 99 35 57 66

Location

#SheHQ, Statiestraat 5, 2600 Berchem