Skip to content Skip to footer

#SheMeansBusiness

Eén-op-één coachingsprogramma om je ondernemingsidee om te zetten in realiteit

+750 coachees sinds april 2021

Programma van 4 maanden (5 sessies)

Mogelijk online & op locatie

Beschikbaar in Nederlands, Frans, Engels en Spaans

Kijk naar Patty's trotse gezicht toen ze haar coachees (@usodo_ & @warnatea.be) hun producten zag verkopen op een wintermarkt. Het perfecte moment voor Patty om te zien hoe zij hun bedrijf verkopen en hoe ze het nog kan verbeteren.

Welkom bij jouw ondernemersreis

#SheMeansBusiness is een gepersonaliseerd business coaching programma gebaseerd op jouw behoeften en obstakels. Samen met je business coach werk je aan 3 doelstellingen tijdens je traject van 4 maanden. Door te focussen op het einddoel, zijn we in staat om significante vooruitgang te boeken. Ons team van coaches zijn experts op het gebied van administratie en juridische vragen, ondernemingsplan, financieel plan, marketing en meer. Enkele veelgestelde vragen (FAQ's).

  • Het programma is geschikt voor diverse vrouwelijke ondernemers, pre-starters of starters. 
  • Het is een gratis programma, maar we verwachten wel een zeker engagement.
  • Het is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.
  • Zodra je business coach contact met je opneemt, beginnen je 4 maanden. Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om je sessies zelf te plannen.
  • Je coach wordt toegewezen op basis van je behoeften of bedrijfsconcept. Ze zijn stuk voor stuk doorgewinterde ondernemers en zullen hun eigen ervaring en kennis gebruiken om jou te coachen.
  • Als coachee heb je de mogelijkheid om je coach online of op locatie (Bechem, Vilvoorde of Brussel) te ontmoeten.

ONZE NAZORG

Na afloop van je traject, of zelfs tijdens je traject, heb je de mogelijkheid om:

#SheHUB

Inclusieve conceptwinkel in Antwerpen

#SheFUND

Renteloze lening met pitchwedstrijd

#SheCourses

Gespecialiseerde betaalde trainingen

PowerTalks

Sessies over 'Confidence Gap'

Workshops & Events

Educatieve workshop & netwerkevenement

Talentpool

Open source database met diverse onderneemsters

Onze coachees delen hun ervaringen

Esther from Tubimi skin

Rachida from DailyClean

Marzena from MadeByEna

Join now

Once you’ve officially signed up, do check your e-mail (and spam) for the confirmation. Due to popular demand you’ll be added to the waiting list. Your business coach will contact you once a place become available. This could take up to +3 months. We’re doing our best to help you as quickly as possible, please be patient with us.

Our registration form is under works. Please come back in a little while. Thank you for your patience.

Ons team van business coaches

Wendy Agyin

Wendy is Head Business Coach. Ze is afgestudeerd in Business & Entrepreneurship met haar eigen start-up Gold Butter (biologische haarproducten voor krullend en kroeshaar). Ze maakte ook deel uit van Start-It @ KBC en van het investeringscomité van Trividend. Ze is gespecialiseerd in de cosmetische industrie, pitchen, idee-creatie & time-management.

Lien Warmenbol

Lien is de oprichter van #SheDIDIT. Als ondernemer, eigenaar van een coworkingspace in Vilvoorde (STOOM), gemixt met 12 jaar ervaring, kent ze de ins-en-outs van het ondernemerschap.

Karima El Moussaoui

Karima is business coach. Als doorgewinterde business coach/ondernemer heeft ze vrouwen gecoacht om hun bedrijf te laten groeien. Ze had ook haar eigen merk 'Noah & Sisi'. Haar expertise ligt in boekhouding, fotografie, e-commerce, podcasting en marketing.

Zaraï De Pelsmacker

Zaraï heeft een diploma in beleidsvorming & publiek management en een passie voor inclusie, sociaal ondernemerschap & duurzaamheid. Ze werkt graag aan start-up cases, helpt je verschillende uitdagingen aan te gaan & focust op financiën.

Patty Maureira

Patty is voedingsingenieur, bakker en voedingsondernemer, geboren en getogen in Chili. Ze had haar eigen trendy koffiebar in Mechelen, die ze in 2022 inruilde voor empanada- en cateringdiensten. Ze is gespecialiseerd in alles wat met eten te maken heeft, in het runnen van een fysieke ruimte en het managen van een team.

Aimée Lobé

Aimée is a trained translator (French and Spanish) with over 15 years experience in the Human Resources sector. Passionate about personal development and a healthy lifestyle, she set up her own coaching (be-YOU-sparkle and be-YOU-healthy). For over 2 years, she's been guiding women from diverse backgrounds towards an unbeatable state of mind and a healthier body, enabling them to shine from the inside out. This enthusiast is a motivator who knows how to motivate you and make you believe in yourself, even in your innermost fears.

Manon Acke Moembo

Manon richtte haar eigen PR-collectief "Two is a Crowd" op in 2016, waar ze samen met haar collega focust op PR en Influence Marketing voor duurzame merken en NGO's. Ze werkt ook aan projecten in Afrika, zoals een business development project voor het Rwandese textielatelier "Afriek".

Victoria Vandersteen

Victoria startte haar eigen bedrijf TradAction in 2003, wat er natuurlijk toe leidde dat ze nu al meer dan 10 jaar business coach is. Ze is een expert in netwerken, copywriting, communicatie, marketing,... Ze houdt ervan om waarde toe te voegen en andermans droom te helpen verwezenlijken.