Skip to content Skip to footer

Youthpreneurs

Business groepsprogramma voor jongeren (15-30 jaar)

+ 400 jongeren sinds januari '21

10 weken / Bootcamps / Summerschool / Ateliers

Antwerpen & Brussel

Nederlands & Frans

Dé plek voor ondernemend talent

Youthpreneurs is het vrijetijdsprogramma gericht op jongeren met diverse culturele roots tussen 15 tot 30 jaar met een ondernemersdroom. Het zijn jongen die hun talenten, passies en skills ontdekken en inzetten om hun eigen toekomst te bepalen. Deze ambitieuze jongeren streven naar groei en binnen Youthpreneurs zijn er verschillende opties mogelijk: (1) meedoen aan een traject, (2) een atelier organiseren, (3) bestuurslid worden of (4) #SheHQ ruimtes gebruiken om zelf te experimenteren. 

Naast een Youthpreneurs-traject kunnen de jongeren doorgroeien naar #SheMeansBusiness (1-1 coaching) of #SheHUB (concept store) om hun producten/diensten te presenteren. 

De trajecten zijn verdeeld in 10-weken (10 x zondag), een 3 daagse weekend of een 1 week durende Summerschool. Alle facetten van ondernemerschap worden behandeld: minset, conceptontwikkeling, financiën, marketing & branding, … om te eindigen met een ondernemersplan die voor een jury van ondernemers wordt gepresenteerd. We maken van dromers, doeners!

2024|HET PROGRAMMA

10 ZONDAGEN IN ANTWERPEN
(VOLZET)

10 ZONDAGEN IN BRUSSEL
(VOLZET)

1 WEEKEND BOOTCAMP

3 DAAGSE OKAN

1 WEEK SUMMERSCHOOL

10 ZONDAGEN
IN ANTWERPEN

Team van coaches

Harisonne Meert

Harisonne is afgestudeerd in Media en Entertainment Business. Ze is een ‘burst of energy’ en een social butterfly die graag creatief bezig is. Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor haar. De perfecte match voor een Youthpreneurs-coach, die jongeren helpt brainstormen of hun bedrijfsconcepten finetunen.

Iman Hussein

Iman heeft een achtergrond in Creative Marketing & Sales, en is momenteel bezig met haar master in Conflict & Development. Ze is the beauty and the brains achter 'Malabskin', een Afrikaans geïnspireerde skinscare. Wat drijft Iman? Jongeren zien én doen groeien, hen helpen om een verschil te maken en het beste uit zich te halen en tonen.

Het volledige team