Skip to content Skip to footer

Youthpreneurs

Business groepsprogramma voor jongeren (15-28 jaar)

+ 200 jongeren sinds januari '21

1 week Summerschool of 10 wekentraject

Antwerpen & Brussel

Nederland & Frans

Een plek voor ondernemend talent

#SheDIDIT Youthpreneurs is een vrijetijdsprogramma voor jonge dames met diverse culturele roots (15 tot 28 jaar) met een ondernemersdroom. Het zijn jongeren die hun talenten, passies en skills inzetten om hun eigen toekomst te bepalen. Wat eerst onmogelijk leek wordt een plan. Wij laten dromers nadenken.

De groepsprogramma’s zijn ofwel een driedaagse, een week durende bootcamp of een 10 wekentraject. Thema’s zoals mindset, conceptontwikkeling, financiën, marketing & branding,.. komen aan bod die jongeren in de praktijk gebruiken. Wij gaan voor doeners.

Ondernemen is ook vertrouwen op jezelf en je skills. Daarom hechten we veel belang aan de persoonlijke groei van de jongeren, dat ze trots zijn op hun eigen kunnen & zijn. En vooral eindigen met enorm veel zelfvertrouwen en durf.

Ons najaarsprogramma

10 ZONDAGEN IN ANTWERPEN

Je investeert 10 zondagen in het uitwerken van je ondernemingsplan. Een workshop duurt 3h, een deel theorie en deel praktijk. Op het einde pitch je voor een jury. Inhoudelijk kan je je plan beter en sterker uitbouwen, meer feedbackmomenten,…

(Planning coming soon)

10 ZONDAGEN IN BRUSSEL

Je investeert 10 zondagen in het uitwerken van je ondernemingsplan. Je hebt de keuze om in Antwerpen of Brussel een traject te volgen. In Brussel is het zowel in het Nederlands als het Frans.

(Planning coming soon)

Ga jij de uitdaging aan?

Schrijf je in voor één van onze programma’s. Check zeker je e-mail (en spam) voor een bevestigingsmail. Je begeleider zal je erna via What’sApp een berichtje sturen!

Een blik achter de schermen...

Team van begeleiders

Harisonne Meert

Harisonne is afgestudeerd in Media en Entertainment Business. Ze is een ‘burst of energy’ en een social butterfly die graag creatief bezig is. Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor haar. De perfecte match voor een Youthpreneurs-coach, die jongeren helpt brainstormen of hun bedrijfsconcepten finetunen.

Iman Hussein

Iman heeft een achtergrond in Creative Marketing & Sales, en is momenteel bezig met haar master in Conflict & Development. Ze is the beauty and the brains achter 'Malabskin', een Afrikaans geïnspireerde skinscare. Wat drijft Iman? Jongeren zien én doen groeien, hen helpen om een verschil te maken en het beste uit zich te halen en tonen.

The full team